Copenhagen Woodwork

Vores historie

1991 - Begyndelsen

Copenhagen Woodwork er stiftet af Mark Toepfer. Mark kommer fra en familie, hvor hans far er uddannet snedker, og han viste selv tidlig interesse for håndværk. Han gik rundt i spånerne fra barnsben og vidste allerede som helt lille, at det var her hans kompetencer lå.

August 2007

Lærling

Mark startede som lærling allerede efter folkeskolen i det lille snedkerfirma, som hans far også er udlært i. Her udførte de mange specialopgaver, og der blev ikke gået på kompromis med kvaliteten. Efter 3,5 års læretid bestod Mark svendeprøven og blev fastansat i samme firma.

August 2015

Startede Copenhagen Woodwork

Mark startede med at lave et plankebord til sit eget hjem, hvorefter interessen fra vennerne blev stor. Han valgte at starte ud med en simpel hjemmeside og et lille værksted. Alt dette ved siden af at han stadig var ansat på fuldtid. At lave plankeborde var en stor hobby, og dette var drivkraften til at arbejde de fleste timer i døgnet.

Marts 2016

Gik fuldtid som Copenhagen Woodwork

Efter et års hårdt arbejde var tanken om at være sin egen chef nu så stor, at Mark tog springet ud i at Copenhagen Woodwork skulle være hans primære beskæftigelse, og han sagde derfor op i snedkerfirmaet. Det nyopstartede firma er i rivende udvikling. Vi får konstant nye samt spændene projekter ind, og vi er med til at producere for forskellige kunder, der er med til at udfordre vores arbejdsdage.

Nu og fremtid

Vi har i sommeren 2018 ansat Lykke. Lykke er i lære som møbelsnedker og vil være hos Copenhagen Woodwork til hun er udlært i 2021. I Foråret 2019 er Zusanne kommet med på Copenhagen Woodwork holdet. Zusanne er indretnings konsulent og har et skarpt øje hvad angår design og indretning.