Copenhagen Woodwork

Handelsbetingelser

Afgivelse af ordre

Når du har afsendt en bestilling vil vort system automatisk sende dig en e-mail, hvor der angives hvilke produkter du har købt, samt din valgte leveringsadresse

Betalingsmuligheder

Du har mulighed for at betale med MobilePay, samt følgende dankort og internationale betalingskort på vor side: Dankort, VISA/Dankort – VISA, Mastercard, JBC og Union pay.

Ordrebekræftelse/kvittering

Når du handler på copenhagenwoodwork.dk modtager du en kvittering, og denne vil gælde som produktets købs-garantibevis. Det er ikke muligt at se kvitteringen efterfølgende via vor hjemmeside. Ønskes en kopi tilsendt, send da venligst en e-mail til mark@copenhagenwoodwork.dk.

Priser

Alle priser angivet er inklusive 25% moms, medmindre andet er angivet.

Annullering af ordre

Du kan annullere en ikke afsendt ordre ved at tage kontakt til os via e-mail eller telefon. Herefter modtager du en mail med en bekræftelse fra os. Tilpassede ordrer kan ikke annulleres.

Fragttakster og Levering

Hvis andet ikke er angivet, beregner vi en pris – og kontakter dig med den endelige pris, før beløbet trækkes fra din konto

Returret/fortrydelsesret

Fortryder du købet, har du mulighed for at returnere varen indenfor 14 dage fra købet og få alle pengene retur. Specialproducerede varer er ikke omfattet af returretten. Du bedes henvende dig til os, og anmode om en returbegæring. Når denne er modtaget kan du sende varen retur til Copenhagen Woodwork’s værkstedsadresse:

Copenhagen Woodwork
Valhøjs alle 190D
2610 Rødovre
Danmark

Omkostninger forbundet med returnering af vare afholdes af køber selv. Når varen returneres og fortrydelsesretten benyttes, kan dette kun ske såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Fortrydelseretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, der åbenlyst formindsker varens værdi.

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen, på et af dig angivet kontonummer til en bank. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Copenhagen Woodwork yder reklamationsret i henhold til gældende lovgivning. Der ydes 24 måneders reklamationsret på alle varer. Det betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, manglende vedligeholdelse eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig” tid efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi altid dine fragtomkostninger med Post Danmark, men vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav. I stedet vil vi bede dig om at sende retur i forsvarlig emballage og i øvrigt sende os en kvittering, så vi kan overføre dine omkostninger ved returfragten. Varen returneres til vores værkstedadresse:

Copenhagen Woodwork
Valhøjs alle 190D
2610 Rødovre
Danmark

Vi har brug for, at du nøje beskriver problemet, når du sender varen til os.